Verwarming

CV-ketel

Een nieuwe CV-ketel is een grote maar belangrijke investering in uw woning. De CV-ketel levert doorgaans ook uw warmwatervoorziening!

De keuze van de installatie is bepalend mede door de capaciteit van de radiatoren alsook de regeling van de installatie.

Doordat wij naar uw huidige installatie kijken bieden wij advies op maat. Hierbij houden wij rekening met uw wensen voor warmte en warmwater. Hierna doen wij u graag een vrijblijvend voorstel op maat.

Radiatoren en vloerverwarming

Ook voor het vervangen van uw bestaande radiatoren, de uitbreiding of wijziging van uw installatie, vloerverwarming, staan wij graag voor u klaar.

Jaarlijks onderhoud

Net zoals bij uw auto, vraagt een CV-ketel ook jaarlijks onderhoud! Met een abonnement maakt het voor u geen verschil hoe lang we nodig hebben voor het gehele onderhoud van uw ketel.  U betaalt enkel het afgesproken abonnementstarief en de eventueel te vervangen onderdelen.

Met het afsluiten van een jaarabonnement houden wij voor u de periodiek uitgevoerde interventies bij en maken we vooraf met u een afspraak voor de jaarlijks uit te voeren controle.

U hoeft hier verder niets voor te doen. Wij houden alles bij.